Keszthelyiek figyelem!

Funkcionális köredzés, 3D mobility-fasciatréning és gerinctorna várja az érdeklődőket Keszthelyen!

Sok szeretettel mutatjuk be új óra típusainkat Keszthelyen a Jenny’s Fitben!  Várunk mindenkit és bármely korosztályt, részletek itt lentebb olvashatóak, az órákra előzetes bejelentkezés szükséges! Kérdés esetén keressetek bizalommal! 

2023.08.29-től MINDEN KEDDEN

***7.00-8.00 FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS***
***8:00-9:00 3D MOBILITIY-FASCIATRÉNING***
***9:00-9:45 GERINCTORNA***
(Az órák egymástól külön számítandó, tehát ha csak egyik megfelelő számodra már az is elegendő, ha mindegyikre tudsz csatlakozni annak nagyon örülök és még jobban fog esni Neked is!)

Mit is takarnak az alábbi óratípusok?

Funkcionális köredzés: Úgy gondolod, hogy edzeni csak a fitness és bodybuilder versenyzők szoktak? Téves! A hétköznapi életben is az egészséges elengedhetetlen a jól megszerkesztett és felépített edzés, hiszen bevásárolunk, mozgunk vagy ülünk sokat, gyereket nevelünk és emelünk, nem árt ha elbírunk 10-15 kg-nyi súlyt és nem rokkanunk bele, ha a gyerekkel futkosni kell délután, esetleg a figyelmetlenségből adódóan az autó elől el kell ugrani, nem árt ha jó a reakció időnk és robbanékonyak is vagyunk. Ezeket az alapvető emberi mozgásokat, készségeket alapozza mega funkcionális edzés. S bár mindenhol elengedhetetlen lenne a mozgások pontos kivitelezése erre sajnos kevés hangsúlyt fektetnek. A csoportos órák alatt is célzott és egyénre kitalált funkcionális gyakorlatokból építjük fel az edzéstervet 4 hetes ciklusokban (ami egyéntől függően változik). Fontosnak tartjuk a periodizációt (ami nem csak a versenyforma időzítés kérdése), hiszen ha az alaplépcsőfok (nevezzük ízületi stabilitásnak és mobilitásnak) nem megfelelő, arra nehezen lehet biztos eredményt építeni. Ha ez a szint gyenge, nem lesz meg a legjobb forma és a kívánt cél. Ezután átlépünk egy izomerő-állóképesség fejlesztési szintre, ahol kisebb ellenállásokkal (igen férfiak esetében is!) és nagyobb ismétlés számokkal dolgozunk, garantált lesz a fáradás itt is. Ez a lépés is kihagyhatatlan a megfelelő agy-ideg-izom kapcsolatok kialakítása miatt és a kiváló állóképességre lehet igazi erőt építeni. Az edzésterv megírása, a hibák kijavítása, korrigálása és alapmozgások helyes megtanítása és az edzések alatti motiválás az én feladatom, az akarat, kitartás és hozzáállás a Tiéd! Amikor kialakult a tudattalan kompetencia és már biztonsággal képes valaki pontosan (szinte csukott szemmel) kivitelezni helyesen egy mozgásmintát, na akkor kezdődik csak el az edzés ( még ha a vendég nem is mindig így érzi  ).

Kedvenc mondataim, amikor a 25.percben mondom, hogy pici pihi, majd utána elkezdjük a feladatokat. Erre a kérdés: ‘Miért eddig mit csináltunk?’

A csoportos óra keretein belül úgy épül fel a funkcionális edzés is, hogy a bemelegítés tartalmazza a mobilizálás, stabilizálást és izom aktivációt valamint robbanékonyság fejlesztő gyakorlatokat, ezt követően jönnek egyénre szabva az alsó-, felsőtest húzó és toló mozdulatai majd a törzs izmainak és az állóképességnek a fejlesztése. Az edzést pedig kellemes nyújtás zárja vagy egy jó 3D mobility óra. 🙂


3D mobility-fasciatréning: Ezt az óratípust mindenkinek ajánlom, aki egészséges szeretne lenni! Ha fiatal, azért ha középkorú azért, ha idős azért, ha sportol azért, ha nem sportol azért, ha gyereket nevel azért, ha nem akkor pedig azért! Az óra fókuszában a mobil ízületek több síkban történő átmozgatása, valamint az izompólyák (fascia) rugalmasságának megőrzése, dinamikus mozgása áll, hiszen a kötőszövetek rugalmasságának, egészséges állapotának a visszaállítása a szabad, fájdalommentes mozgás érdekében elengedhetetlen, ez a jól működő mozgásrendszer alapja. Természetesen minden mindennel összefügg, így a teljes test komplex átmozgatása a cél, egy kellemes nyújtás-lazítással, kiemelt szerepet kap a boka, csípő, váll, felső háti szakasz mobilizálása (mozgásterjedelmének növelése), a törzsizmainak stabilizálása és pilléreinek erősítése.

Gerinctréning: Szintén minden korosztálynak ajánlom, kortól nemtől függetlenül, hiszen ennek az óratípusnak a legfontosabb célja a gerinc szempontjából fontos ízületek (csípő, váll, hát) mobilitásának fejlesztése, azok mozgásterjedelmének helyreállítása, a kötőszövetek rugalmassága és mindezek egészséges állapotának visszaállítása a fájdalommentes mindennapokért. Már egy alkalom után is jobban fogod érezni magad!

Mire lehet szükséged ezekre a mozgásoknál?
Kényelmes váltó ruhára és egy kulacs vízre! Cipő nem szükséges (kivéve funkcionális edzésre!!), zokni, törölköző és saját matrac igény szerint.

HA KEDVET KAPTÁL GYERE EL, AZ ELSŐ ALKALOM INGYENES! 
A továbbiakban 2500.-/ alkalom, de a 4 alkalmas bérlat ára csak 8.000.-/ 5 hétig érvényes bármelyik csoportos órára a kettő közül!

Bejelentkezés írásban az alábbiak szerint / kérdés esetén keress bátran a 06204453115 telefonszámon vagy üzenetben a Personalbiorhythm Facebook és Instagram oldalán, illetve az info@personalbiorhythm.hu e-mail címen lehetséges!

VÁROK MINDENKIT, HOZD MAGADDAL CSALÁDTAGJAIDAT ÉS BARÁTAIDAT IS, HOGY LENDÜLETESEN INDULJON AZ ŐSZ!