egyéni, páros és csoportos edzések

Valakinek egyénileg, valakinek párban vagy csoportban könnyebb! Itt mindenre van lehetőség, a vendég érdekeit nézzük! Mindegyik mozgásnak megvannak az előnyei és nehézségei, de ami mindegyikre igaz, hogy egyénre szabottak és biztonságosak, ugyanis nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő kivitelezésre.

Az egyéni és páros funkcionális edzések alatt a 100%-os figyelem mellett, célzott és egyénre kitalált funkcionális gyakorlatokból építjük fel az edzéstervet 4 hetes ciklusokban (ami egyéntől függően változik).

Fontosnak tartjuk a periodizációt (ami nem csak a versenyforma időzítés kérdése), hiszen ha az alaplépcsőfok (nevezzük ízületi stabilitásnak és mobilitásnak) nem megfelelő, arra nehezen lehet biztos eredményt építeni. Ha ez a szint gyenge, nem lesz meg a legjobb forma és a kívánt cél. Ezután átlépünk egy izomerő-állóképesség fejlesztési szintre, ahol kisebb ellenállásokkal (igen férfiak esetében is!) és nagyobb ismétlés számokkal dolgozunk, garantált lesz a fáradás itt is. Ez a lépés is kihagyhatatlan a megfelelő agy-ideg-izom kapcsolatok kialakítása miatt és a kiváló állóképességre lehet igazi erőt építeni. Az edzésterv megírása, a hibák kijavítása, korrigálása és alapmozgások helyes megtanítása és az edzések alatti motiválás az én feladatom, az akarat, kitartás és hozzáállás a Tiéd! Amikor kialakult a tudattalan kompetencia és már biztonsággal képes valaki pontosan (szinte csukott szemmel) kivitelezni helyesen egy mozgásmintát, na akkor kezdődik csak el az edzés ( még ha a vendég nem is mindig így érzi 😀 ).

Kedvenc mondataim, amikor a 25.percben mondom, hogy pici pihi, majd utána elkezdjük a feladatokat. Erre a kérdés: ‘Miért eddig mit csináltunk?’

Ezzel párhuzamosan kiscsoportos edzéseink is színesítik a palettát, átmozgatás és erősítés keretein belül. Lehetőséget nyújtunk gerinctréningre, amire biztonsággal csatlakozhat mindenki, és korábbi sérülés, esetleges műtét esetén gyógytornásszal és orvossal konzultálva külön figyelmet fordítunk ezen vendégeinkre a csoportos óra keretein belül is.

A gerinctréning, valamint a 3D mobility típusú óránkat mindenkinek ajánljuk, kortól nemtől függetlenül, aki szeretne fejben kicsit kikapcsolni és egészségét megőrizni, aktívan mozogni idősebb korban is és az izomzatának, valamint ízületeinek a legjobbat adni, ha ül azért, ha áll azért, ha fizikai/szellemi munkát végez azért, ha fáj valami azért, ha nem fáj valami akkor pedig azért!

3D mobility-fasciatréning és gerinctorna órákkal kapcsolatosan itt találod a részleteket!

Minden kedden 8.00 órától várlak Keszthelyen! Az első alkalom ingyenes!

Ezek mellett funkcionális köredzés és TRX edzések választhatóak még. A jelentkezés után egy előzetes állapotfelmérést és szakmai javaslatot követően, egyénre szabva megbeszéljük, hogy mi az amire figyelni kell, esetleg felzárkóztató egyéni edzés szükséges-e a sérülés elkerülése érdekében. Ha úgy látjuk, hogy megvannak az alapok és nem ártunk a csoportos óra feladataival (hiszen ha például egy guggolás mozgásmintája nem megfelelő, akkor lehetséges térd-, derékfájdalom okozása), akkor jöhet a csoportos edzés. Itt is fontosnak tartjuk az egyénre szabottság szerepét és szintén 4 hetes ciklusokban gondolkodunk. Bár egy edzés keretein belül a feladatok ugyanazok a résztvevők számára, az ellenállások és alternatívák egyénre kiszámoltak és külön mappában vezetve vannak. Hamarosan elérhető Hévízen!

Egyén. Biztonság. Szakmaiság.

Minden foglalkozásra külön felkészülünk, edzéstervet vezetünk és pontosan odafigyelünk az edzésmunkára, ami magába foglalja a javítást és a folyamatos pulzusmérést.

Hisszük, hogy eredményt így lehet elérni, gyere el, próbáld ki és legyél erősebb minden alkalommal! (:

Bejelentkezni és érdeklődni itt tudsz.