étrendtervezés

Ha úgy érzed, hogy konkrét receptekre, ötletekre és több motivációra van szükséged, akkor itt a helyed! Az étrendtervezésünk amellett, hogy egyénre szabott, változatos és ízlésednek megfelelő recepteket tartalmaz, tudományos alapokat és egészséges alapelveket vesz figyelembe.

Érdeklődést követően jelentkezni írásos formában tudsz e-mailen vagy bármelyik platformon üzenetben, az alábbi étrend igénylés esetiben:

Konzultáció keretein belül, 30 perces online táplálkozási tanácsadás: 9.000.-

A táplálkozási tanácsadás előzetes felmérés alapján, egyéni problémákra szabott konzultációt tartalmaz. Online videóhívás keretein belül 30 perces tanácsadás és segítség nyújtás, esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolása. Érdemes igénybe venned például, ha ötleteket gyűjtenél, de nincs háttértudásod, hogy hogyan kezdj hozzá az egészséges életmódhoz, milyen alapanyagokat ajánlott fogyasztani és mikor, hogyan is kellene felépíteni az étkezést esetedben. A konzultáció alatt megbeszéljük mi az, amire Neked szükséged van és hogyan tudod beépíteni a minőségi alapanyagokat a hétköznapjaidba! Ha pedig konkrétumokra, alaposan összeállított receptekre és irányításra van szükséges, érdeklődj étrendcsomagjainkról:

alap étrendcsomag

Glutén-, tej-, szója-, cukor-, adalékmentes alapanyagok használata!

Receptek különböző alternatívákkal, segédletek, okoskiskönyv, egyénre szabott ajánlások és konzultációs lehetőség!

Könnyen beszerezhető alapanyagok!

Gyorsan elkészíthető receptek !

Termékajánlások és 5% kedvezmény a Mandragóra Bio Webshop oldalán!

Hosszútávú megoldás és segítség az egészséges életmód felé, nem egy sanyargató 14 napos diéta vagy fogyókúra, hanem egy fenntartható életszínvonal!

Ára: 45.000.-

speciális étrendcsomag

Ételallergia/érzékenység, inzulinrezisztencia, pajzsmirigyprobléma, várandós kismamák esetén, orvosi konzultációval közreműködve!

Glutén-, tej-, szója-, cukor-, adalékmentes alapanyagok használata!

Receptek különböző alternatívákkal, segédletek, okoskiskönyv, egyénre szabott ajánlások és konzultációs lehetőség!

Könnyen beszerezhető alapanyagok!

Gyorsan elkészíthető receptek !

Termékajánlások és 10% kedvezmény a Mandragóra Bio Webshop oldalán!

Hosszútávú megoldás és segítség az egészséges életmód felé, nem egy sanyargató 14 napos diéta vagy fogyókúra, hanem egy fenntartható életszínvonal!

Ára: 70.000.-

egyéb szakember kompetenciája

Saját tudásunk és kompetenciánkon kívül eső esetekben nagy örömmel ajánlunk orvos, dietetikus szakembert, aki Neked tud segíteni!

Ára: egy köszönöm és a jó hírünk messze híresztelése .-

(Ha kompetenciánkat meghaladja a problémád dietetikust fogunk javasolni. Ide tartoznak az alábbi esetek: vese-, és májbetegség, daganatos megbetegedések, hisztamin intolerancia, IBS, Chron-betegség, pszichés eredetű étkezési zavarok és mentális betegségek. Ezekben az esetekben mindenképp orvosi és dietetikus konzultáció javasolt.)

Mi az étrendtervezés menete?

A technikai részletek megbeszélése és rendezése után készítünk egy online állapotfelmérést, küldünk egy részletes anamnézist és kérdőívet a fontos információk begyűjtése végett. Amikor ezek visszaérkeznek hozzánk, onnantól számított 14-21 napon belül készül el a személyre szabott étrended, mely azért vesz időt igénybe, mert csak Te kapod meg és más nem ezt olvassa. Végül de nem utolsó sorban az egyénre szabott étrend elkészülte után bármikor írásos formában kérdezhetsz, érdeklődhetsz ha bármi felmerül benned menetközben. (:

Rólunk mondták:

‘ÚÚÚÚÚ!!! Már most imádom! Ez az étrend gyönyörűen összerakott és alaposan megszerkesztettet! Hihetetlen, hogy egy olyan étel sincs benne, amit nem szeretek! Alig várom, hogy élvezzem az eredményét! Köszönöm!’

‘Bara, elérkezett a bejelentkezés ideje. Két hete, hogy az általad javasolt étrendre fokozatosan elkezdtem átállni, aminek már most érzékelhető eredménye van:

-súly: -2,2kg; -derék: -6cm; -has: -5cm; -csípő: -2cm

Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire érzékelhető változás lesz. Ez a legjobb motiváció. A másik oka a sikernek, hogy bármilyen kérdéssel fordulok hozzád, készségesen segítesz! :* ‘

Későbbi bejelentkezés:

‘-súly: -7,1kg; -derék: -9,5cm; -has: -7cm; -csípő: -6,5cm

Köszönöm!!!’

‘Ez az étrend elképesztően precíz és komplex, emelem matematikus kalapom előtted, mert nem semmi, amit így összeraktál. 🙂 Egyszerűen fantasztikusan eltaláltad az ízlésemet, pedig NAGYON féltem tőle, hogy majd „nem nekem való” dolgok lesznek benne. Ugye én nagyon finnyás vagyok, ezt már tudjuk. 😀 De nagyon jó példák vannak benne, külön imádom a kis mini reggeli, ebéd, vacsi ötleteket a receptek előtt. Semmi nem került bele, amire érzékeny vagy allergiás lennék. Én pedig azt hittem jól étkezem, meg jó kajákat, de most jöttem rá, hogy még mennyi mindent lehet javítani. Az adagok voltak nekem most a legfontosabbak, mert azt egyszerűen lusta vagyok kiméregetni, így ez nagyon jó lesz. Illetve imádom, hogy mind nagyon gyors recept, ez felteszi az i-re a pontot. ‘

Az étrendtervezés nem csupán finom receptekről szól. Mi olyan alapelveket szeretnék megtanítani a vendégeknek, hogy ne érezzék az önsanyargatást, a sóvárgást, hanem egy fenntartható teljes körű ugródeszkát szeretnénk nyújtani, mely a kiegyensúlyozott hétköznapok, a hosszú élet és egészség titka.