EGYENSÚLY KLUB 2024

Mi is az az Egyensúly klub?

 

Egy olyan online közösség, ami térben és időben másoktól függetlenül a saját ritmusodban élhetsz egészségesen, amihez én az alapokat és a motivációt adom! De a legfontosabb, hogy a Te hosszantartó és egészséges életed legyen az első motiváció! 

Az online felületen találtok 

  • mobility-stability, gerinctorna tornákat, mely mindenkinek javasolt kortól, nemtől függetlenül, hiszen bármit is csinálsz, az alapja mindennek a stabil és megfelelő mozgástartományban funkcionáló ízületek
  • bemelegítés, nyújtás, lazítás, SMR henger használat
  • séta és futóprogramok
  • tények-tévhitek tisztázása, amiket biológia órán vagy az iskolában kellene tanulni
  • orvostudományon  és holisztikus szemléleten alapuló (Evidence-Based ) nézőpont és alapok
  • receptek, táplálkozással kapcsolatos alapelvek
  • mentális egészséggel kapcsolatos egészségfejlesztő technikák, feladatok.
Ez az online Egyensúly klub folyamatosan bővülő, különböző preventív tréninget tartalmaz. Rövid összefoglalók és kedvcsináló videók ingyen elérhetőek és előfizethetsz a teljes dokumentumtárra, így a saját időbeosztásod szerint korlátlanul figyelhetsz az egészségedre otthon vagy bárhol, bármikor, amikor Te és az internet is szeretné. 
 

Csatlakozz Te is online életmód klubhoz!

Egy közösség, ami segít megalapozni az egészséged, amire vágysz!

Fogadalmak, kérdések, válaszok, még több kérdés és nem értem fejezet, feladom, nem tudom, nincs időm, nem vagyok elégedett, fáradt vagyok, sok a stressz és társai.

Mindig vannak és lesznek nehézségek, de elviselhetőbb és gördülékenyebb, ha jó passzban vagy!

De most őszintén, hogyan lehetnél boldog, ha nincs időd magadra? Hogyan tudnál kiteljesedni családanya, feleség, férj, családfő, vezető, akár alkalmazott vagy vállalkozóként? Jól érezni magad és segíteni a barátaidat, családodat, gyerekeidet, szüleidet és legfőképpen magadat, ha Te sem vagy egyensúlyban?

Változtass most!

Tudom, hogy nehéz.

Elfoglalt vagy.

Egyedül érzed magad a problémákkal

Motivációra van szükséged

Mindig könnyebb egy gyógyszert bevenni a problémára. De az igazi megoldásra nincs krém, pirula vagy por. A funkcionális mozgás, táplálkozás lesz a kulcsa!

Tudom, hogy sok a tennivaló, de hogyan lehetnél sikeres, ha nincs energiád és erőd megvalósítani, amit szeretnél? És azt is tudom, hogy szeretnél fejlődni és képes vagy rá!

Megoldani minden problémát nehéz, főleg segítség nélkül. Sokszor a sikertelenség oka, hogy nem a megfelelő úton közelítjük meg a problémát.

Hogy ne lenne, hiszen nap, mint nap ugyan azok a dolgok történnek a mókuskerékben, de lehet élvezni és feldobni az unalmas szürke hétköznapokat is, segítek!

Hogyan lehetek klubtag?

Igen egyszerűen! Havi előfizetésért kattints az alábbi gombra és máris élvezheted a klubtagságodat:

Ez az előfizetési rendszer megújuló, vagyis nem kell minden hónapban bajlódni a fizetéssel, mert automatikusan megteszi a rendszer. Ez így igazán kényelmes és biztonságos rendszer, amit bármikor lemondhatsz, amikor szeretnéd.