egyéni, páros és csoportos edzések

Fontosnak tartjuk a periodizációt (ami nem csak a versenyforma időzítés kérdése), hiszen ha az alaplépcsőfok (nevezzük ízületi stabilitásnak és mobilitásnak) nem megfelelő, arra nehezen lehet biztos eredményt építeni. Ha ez a szint gyenge, nem lesz meg a legjobb forma és a kívánt cél. Ezután átlépünk egy izomerő-állóképesség fejlesztési szintre, ahol kisebb ellenállásokkal (igen férfiak esetében is!) és nagyobb ismétlés számokkal dolgozunk, garantált lesz a fáradás itt is. Ez a lépés is kihagyhatatlan a megfelelő agy-ideg-izom kapcsolatok kialakítása miatt és a kiváló állóképességre lehet igazi erőt építeni. Az edzésterv megírása, a hibák kijavítása, korrigálása és alapmozgások helyes megtanítása és az edzések alatti motiválás az én feladatom, az akarat, kitartás és hozzáállás a Tiéd! Amikor kialakult a tudattalan kompetencia és már biztonsággal képes valaki pontosan (szinte csukott szemmel) kivitelezni helyesen egy mozgásmintát, na akkor kezdődik csak el az edzés ( még ha a vendég nem is mindig így érzi 😀 ).

 

Kedvenc mondataim, amikor a 25.percben mondom, hogy pici pihi, majd utána elkezdjük a feladatokat. Erre a kérdés: ‘Miért eddig mit csináltunk?’

Valakinek egyénileg, valakinek párban vagy csoportban könnyebb! Itt mindenre van lehetőség, a vendég érdekeit nézzük! Mindegyik mozgásnak megvannak az előnyei és nehézségei, de ami mindegyikre igaz, hogy egyénre szabottak és biztonságosak, ugyanis nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő kivitelezésre.

 

Az egyéni és páros funkcionális edzések alatt a 100%-os figyelem mellett, célzott és egyénre kitalált funkcionális gyakorlatokból építjük fel az edzéstervet 4 hetes ciklusokban (ami egyéntől függően változik).

Ezzel párhuzamosan csoportos edzéseink is színesítik a palettát, ízületi mobilizálás és stabilizálás keretein belül. Lehetőséget nyújtunk gerinctréningre, amire biztonsággal csatlakozhat mindenki, és korábbi sérülés, esetleges műtét esetén gyógytornásszal és orvossal konzultálva külön figyelmet fordítunk ezen vendégeinkre a csoportos óra keretein belül is.

A gerinctréning, valamint a 3D mobility és fasciatréning típusú óránkat mindenkinek ajánljuk, kortól nemtől függetlenül, aki szeretne fejben kicsit kikapcsolni és egészségét megőrizni, aktívan mozogni idősebb korban is és az izomzatának, valamint ízületeinek a legjobbat adni, ha ül azért, ha áll azért, ha fizikai/szellemi munkát végez azért, ha fáj valami azért, ha nem fáj valami akkor pedig azért!

3D mobility-fasciatréning és gerinctorna órákkal kapcsolatosan is találod a részleteket:

Minden hétfőn 8.00-kor Hévízen, minden kedden 9.00 órától várlak Keszthelyen!

Egyén. Biztonság. Szakmaiság.

Hisszük, hogy eredményt így lehet elérni, gyere el, próbáld ki és legyél erősebb minden alkalommal! (:

 

ELINDULT ÚJ SZÉTNYÍLT HASIZOM REGENERÁCIÓS PROGRAMOM IS!

Ha Téged is érint a szétnyílt hasizom problémája, gyere, ne maradj le! Most Hat hét alatt hat alkalommal hangsúlyt fordítunk az elméleti és gyakorlati alapokra, olyan tudásra, amely javában hozzájárul az egészségedhez és a kiegyensúlyozott hétköznapjaidhoz!