táplálkozási tanácsadás

Sokan akadnak a világon, akik nem szeretik a kötött kereteket, nem szeretik ha megmondják nekik mit (t)egyenek, szabadabb szelleműek inkább, akik szeretnek választani. Szerencsére választás mindig van! Ha Te is ide tartozol egyrészt legyél rá büszke, mert erős jellem vagy, másrészt ha esetleg anyagi okokból vagy más kérdésből adódóan nem szeretnél teljesen egyénre szabott étrendet igényelni, akkor a táplálkozási konzultációt és workshopjainkat Neked találták ki!

Mi a táplálkozási tanácsadás menete?

Ha úgy gondolod, hogy segítséget szeretnél kérni és tetszik az a holisztikus szemlélet, amit képviselek, akkor biztosan jó helyen jársz. Mindig szem előtt tartjuk az egyéni körülményeket és összefüggésekben próbálunk gondolkodni. Ha kompetenciánkat meghaladja a problémád dietetikust fogunk javasolni. Ide tartoznak az alábbi esetek: vese-, és májbetegség, daganatos megbetegedések, hisztamin intolerancia, IBS, Chron-betegség, pszichés eredetű étkezési zavarok és mentális betegségek. Ezekben az esetekben mindenképp orvosi és dietetikus konzultáció javasolt. Az biztos, hogy az általános egészségi alapelveink (ultrafeldolgozott ipari termékek, lisztek, cukrok, tartósítószerek, szintetikus ételek stb.. kerülése) ártani nem fognak, így ha követsz minket, az színesíteni fogja a kulináris élményeidet és könnyítheti a fantáziádat megindítani, ha elakadsz. (:

Érdeklődést követően jelentkezni írásos formában tudsz e-mailen vagy bármelyik platformon üzenetben. Rövid és lényegre törő anamnézist követően a három csoport közül megítélésünk szerint bekerülsz valamelyikbe és megkapod az ajánlatot, amit tudunk nyújtani:

egyszerű konzultáció

összetett konzultáció

egyéb szakember kompetenciája

Fél órás telefonos/online konzultáció magyar / angol nyelven!

Szóbeli értékelést és javaslatokat tartalmaz az egészség érdekében!

Egyszerű esetekben, amikor fogyás, izomtömegnövelés, súlymegtartás a cél különösebb egészségügyi probléma jelenléte nélkül!

Hasznos életmód és étkezési tippek, hogyan lehet egyszerűbbé tenni a hétköznapokat!

10% kedvezmény étrendtervezési szolgáltatásra, ha később meggondolnád magad és több segítségre lenne szükséged!

Ára: 9.000.-

Egy órás telefonos/online konzultáció magyar / angol nyelven!

Szóbeli értékelést és javaslatokat tartalmaz az egészség érdekében!

Összetett esetekben, amikor fogyás, izomtömegnövelés, súlymegtartás a cél, de valamilyen egészségügyi probléma fennáll (magas vérnyomás, magas koleszterin, inzulinrezisztencia, pajzsmirigyprobléma, ételérzékenység, allergia!

Hasznos életmód és étkezési tippek, hogyan lehet egyszerűbbé tenni a hétköznapokat!

10% kedvezmény étrendtervezési szolgáltatásra, ha később meggondolnád magad és több segítségre lenne szükséged!

Ára: 18.000.-

Saját tudásunk és kompetenciánkon kívül eső esetekben nagy örömmel ajánlunk orvos, dietetikus szakembert, aki Neked tud segíteni!

Ára: egy köszönöm és a jó hírünk messze híresztelése .-

Közösen kiválasztott csomag és a technikai részletek (fizetés, időpont, egyéb kérdések) egyeztetése után, a megbeszélt időpontban megtörténik a tanácsadás, melyet követően írásban várjuk a javaslatokat, kérdéseket, visszajelzéseket és véleményeket, mellyel mi is fejlődni és további szakmai segítséget tudunk nyújtani Neked és másoknak is.

Végül, de nem utolsó sorban elégedettség és egészség az eredmény, vagyis az állapot!

‘Kedves Barbi! Először is nagyon szépen köszönöm a tanácsadásba fektetett időd és energiádat! Elképesztően sokat segített már ez is és minden hasznos információt igyekszem beépíteni a hétköznapokba! Már most jobban érzem magam, pedig még csak a reggeli rutinon változtattam! Másodszor pedig szeretném kérdezni, hogy mi a véleményed a növényi tejekről? Felmerült bennem a kérdés, hogy melyik márkában lehet megbízni, esetleg mit javasolsz otthoni készítésre? Hálásan köszönöm! ‘

‘Szia Barbi! Ez egy nagyon jó döntés volt igénybe venni a tanácsadást, megindított az egészséges életmód felé. Nagyon köszönöm Neked a konzultációt! ‘

‘Naggggyoooon jók a tanácsoooook !! Millióóó köszönönet érte! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat számít egy-két apróság! Hetek elteltével, mint akit kicseréltek úgy érzem magam! Alig várom, hogy meg tudjam rendelni az étrendet is! Pár kérdés még felmerült bennem, ezeket összeszedem egy e-mailbe és a héten küldöm! (: ‘