Keszthelyiek figyelem!

3D mobility-fasciatréning és gerinctorna várja az érdeklődőket Keszthelyen!

Sok szeretettel mutatjuk be új óra típusainkat Keszthelyen a Jenny’s Fitben!  Várunk mindenkit és bármely korosztályt, részletek itt lentebb olvashatóak, az órákra előzetes bejelentkezés szükséges! Kérdés esetén keressetek bizalommal!

MINDEN KEDDEN KESZTHELY
***9:00-10:00 GERINCTORNA + 3D MOBILITIY-FASCIATRÉNING***

Mit is takar az alábbi óratípus?
3D mobility-fasciatréning: Ezt az óratípust mindenkinek ajánlom, aki egészséges szeretne lenni! Ha fiatal, azért ha középkorú azért, ha idős azért, ha sportol azért, ha nem sportol azért, ha gyereket nevel azért, ha nem akkor pedig azért! Az óra fókuszában a mobil ízületek több síkban történő átmozgatása, valamint az izompólyák (fascia) rugalmasságának megőrzése, dinamikus mozgása áll, hiszen a kötőszövetek rugalmasságának, egészséges állapotának a visszaállítása a szabad, fájdalommentes mozgás érdekében elengedhetetlen, ez a jól működő mozgásrendszer alapja. Természetesen minden mindennel összefügg, így a teljes test komplex átmozgatása a cél, egy kellemes nyújtás-lazítással, kiemelt szerepet kap a boka, csípő, váll, felső háti szakasz mobilizálása (mozgásterjedelmének növelése), a törzsizmainak stabilizálása és pilléreinek erősítése.

Gerinctréning: Szintén minden korosztálynak ajánlom, kortól nemtől függetlenül, hiszen ennek az óratípusnak a legfontosabb célja a gerinc szempontjából fontos ízületek (csípő, váll, hát) mobilitásának fejlesztése, azok mozgásterjedelmének helyreállítása, a kötőszövetek rugalmassága és mindezek egészséges állapotának visszaállítása a fájdalommentes mindennapokért. Már egy alkalom után is jobban fogod érezni magad!

ÉS akkor miért ne lehetne a kettő az egyben? GYERE EL? PÓRBÁLD KI!

Mire lehet szükséged ezekre a mozgásoknál?
Kényelmes váltó ruhára és egy kulacs vízre! Cipő nem szükséges, zokni, törölköző és saját matrac igény szerint.

HA KEDVET KAPTÁL GYERE EL és hozd magaddal családtagjaidat, barátaidat!
2500.-/ alkalom, de a 4 alkalmas bérlat ára csak 8.000.-/ 5 hétig érvényes bármelyik csoportos órámra!

Bejelentkezés írásban az alábbiak szerint / kérdés esetén keress bátran a 06204453115 telefonszámon vagy üzenetben a Personalbiorhythm Facebook és Instagram oldalán, illetve az info@personalbiorhythm.hu e-mail címen lehetséges!

VÁROK MINDENKIT, HOZD MAGADDAL CSALÁDTAGJAIDAT ÉS BARÁTAIDAT IS, HOGY LENDÜLETESEN INDULJON AZ ŐSZ! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük